Garantie

1. Afspraak is afspraak
Het lijkt zo vanzelfsprekend; zeggen wat je gaat doen en doen wat je hebt gezegd. Bij Rutten Jonkers is afspraak echt afspraak. Als we 08:00 uur beginnen zijn we er om 07:50 uur. We verzorgen het schilderwerk zoals we hebben besproken.
2. Kwaliteit is onze reclame
Van mond tot mond reclame moeten wij het hebben. Een tevreden opdrachtgever is als een ambassadeur voor ons bedrijf. U weet zelf hoe het gaat; als je ergens echt tevreden over bent deel je dit met vrienden en familie. Wij doen er alles aan om kwalitatief topwerk af te leveren, het is onze toekomst.
3. Vakmanschap

Samen hebben wij tientallen jaren schilderervaring. Als team zijn wij na ruim 14 jaar samenwerken volledig op elkaar ingesteld. Aan één blik hebben wij normaal gesproken al genoeg. Dat merkt u in het eindresultaat en in de snelheid van werken. 

4. Netjes achterlaten

Tijdens het schilderwerk zijn wij te gast in uw omgeving; uw huis of bedrijfspand. Wij werken netjes en laten de omgeving achter zoals we deze hebben aangetroffen. En daar hoort bijvoorbeeld even stofzuigen ook bij. Als wij klaar zijn ziet u alleen het schilderwerk dat we zijn geweest.