Behangen Valkenswaard

Een prachtig behangen muur kan een groot verschil maken in het uiterlijk en de sfeer van een ruimte. Of u nu op zoek bent naar een subtiele achtergrondkleur of een opvallend design, bij Rutten Jonkers Glas & Schilderwerken helpen we u graag verder.

Waarom kiezen voor Rutten Jonkers voor uw behangwerk?

Vakkundig Advies: Met de vele beschikbare behangsoorten en -designs kan het maken van een keuze soms overweldigend zijn. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze die past bij uw interieur en wensen.

Grondige Voorbereiding: Een mooi resultaat begint bij een goede voorbereiding. Wij zorgen ervoor dat de muren egaal en klaar zijn voor het behangen.

Perfecte Afwerking: Onze ervaren behangers zorgen voor een strak en naadloos resultaat. Geen luchtbellen, scheve patronen of losse randen.

Uitgebreid Assortiment: Van vinyl tot vliesbehang, van moderne designs tot klassieke patronen; wij bieden een uitgebreid assortiment. Samen vinden we het perfecte behang voor uw woning of bedrijfspand.

Duurzaamheid: Wij werken met kwalitatief hoogwaardige behangsoorten die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan.

Personaliseer uw ruimte

Behangen geeft de mogelijkheid om een ruimte echt te personaliseren. Of u nu kiest voor een opvallend motief in de woonkamer, een rustgevende kleur in de slaapkamer, of een inspirerend design in uw kantoor, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 06-5067 8876 of stuur een e-mail naar info@ruttenjonkers.nl. Wij staan voor u klaar om uw behangwensen te realiseren!

Vrijblijvend een offerte aanvragen?