Buitenschilderwerk Valkenswaard

Het onderhouden van uw woonhuis of bedrijfspand is vakmanschap. Buitenschilderwerk is een belangrijk component van vastgoedonderhoud. Het goed in de lak zitten van ramen, deuren en kozijnen zorgt voor een mooie uitstraling en is van belang voor het conserveren van het materiaal waar dit van gemaakt is. Een professioneel resultaat is het gevolg van verschillende factoren.

Vakmanschap

Iedereen kan een kwast vasthouden maar je ziet direct of schilderwerk is aangebracht door een professionele schilder met de opleiding en ervaring. Maikel Rutten en Lon Jonkers hebben beide meer dan 20 jaar schilderervaring. En dat zie je direct aan het eindresultaat.

Materiaal

Rutten Jonkers Glas & Schilderwerken maakt gebruik van de beste materialen voor het beste eindresultaat.

 

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij schilderwerk zie je pas na een paar maanden of jaar of de voorbereiding voldoende is uitgevoerd. Het is van belang dat gaten en scheuren netjes worden behandeld voordat er daadwerkelijk wordt geschilderd. De juiste voorbereiding zorgt voor een lange levensduur van het buitenschilderwerk en kan er zo maar voor zorgen dat er pas na zeven jaar in plaats van twee jaar opnieuw hoeft worden geschilderd. U kunt er van op aan dat Rutten-Jonkers net zoveel aandacht besteed aan de voorbereiding als het daadwerkelijke aflakken.

Nazorg

Mocht uw schilderwerk na een tijdje toch wat extra aandacht nodig hebben dan is een belletje genoeg. We komen dan even kijken hoe we kunnen helpen. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?