Ervaringen

Op deze pagina vindt u enkele reacties van onze tevreden klanten. Hier doen wij het voor! 

Wilt u ook een review achterlaten? U doet ons een groot plezier om uw ervaring te delen via Google Reviews. Dit helpt onze onderneming om beter vindbaar te zijn in de zoekmachines en geïnteresseerden in ons bedrijf zien dat we staan voor kwaliteit en service. 

U kunt uw ervaringen delen door op het Google logo te klikken. U wordt dan doorverwezen naar onze Google bedrijfspagina.

Alvast bedankt!

Maikel & Lon

Niels Martius
Niels Martius
11:09 02 Jul 21
Rutten&Jonkers hebben bij ons het buitenschilderwerk gedaan en wij zijn heel tevreden met het mooie resultaat! Fijne(vak)mensen om mee te werken! Een aanrader.
Julia Rad
Julia Rad
20:29 24 Jun 21
Ze (inlc. hun timmerman) hebben voor ons een geweldig werk in Aalst gedaan - kundig, betrouwbaar en een heel goede kwaliteit geleverd! Mijn verwachtingen werden overtroffen.
Susan Sieben
Susan Sieben
13:28 11 Apr 21
Fijne (vak)mensen. Hebben muren behangen en wanden getext. Alles helemaal naar wens!
tineke kuypers
tineke kuypers
07:01 31 Mar 21
Martijn Van wijk
Martijn Van wijk
20:49 27 Mar 21
Eelco Bastiaans
Eelco Bastiaans
21:33 29 Jan 21
Wij zijn super tevreden! Goede prijs-kwaliteit, vakwerk, ze werken heel hard en netjes. Complimenten!
William Vastré
William Vastré
20:17 16 Dec 20
Goed en eerlijk bedrijf. Aardig en kundig. Er wordt erg netjes en vlot gewerkt. Flexibel in hun planning, waar we erg dankbaar voor waren. Onze woning is erg mooi geworden.
Koen Heijnen
Koen Heijnen
19:24 23 Nov 20
Kwalitatief goed tegen een prima prijs. En niet onbelangrijk, komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.
Edmond Tielbeek
Edmond Tielbeek
18:18 18 Nov 20
Rutten-Jonkers is een zeer betrouwbaar en kundig schilderbedrijf. Goed om een werkplan mee te maken en geven zinnig advies, ze werken vlot, raak en adequaat, kortom een aanrader, top.
Hanneke Winters
Hanneke Winters
19:04 15 Nov 20
Martijn Koers
Martijn Koers
17:20 15 Nov 20
Echte vakmannen, Lon en Maikel hebben heel goed werk geleverd!
Kim Groeneveld
Kim Groeneveld
17:22 14 Nov 20
Zeer tevreden over de schilders, hebben heel netjes gewerkt en een super resultaat geleverd!
Brigitta Faasen
Brigitta Faasen
17:21 15 Jul 20
En erg leuke en gezellige mannen die goed werk leveren!!
Thijs V
Thijs V
13:05 25 Jun 20
Maikel en Lon hebben uitstekend werk geleverd! We zijn erg blij met het resultaat en hun manier van werken en communiceren. Ook fijn dat ze aan het eind van elke dag alles netjes opruimen.
Wim Broeren
Wim Broeren
10:31 21 Jun 20
Maikel en Lon hebben ons gehele huis qua omvangrijk buiten-schilderwerk perfect “gerenoveerd”,zodat het een moderne uitstraling heeft.Deze 2 mannen zijn vaklui, waarvan je op aan kunt. Zij werken van offerte tot uitvoering conform afspraak en denken mee met de klant als er zich onverhoeds “probleempjes”voordoen.Zij werken bijzonder efficient, effectief en netjes. Daarnaast zijn zij aardig en vertrouwd in de omgang.Dit bedrijf is een aanrader voor je schilderwerk en de prijs/prestatieverhouding is uitstekend.Wij weten jullie weer te vinden , als er een schilderklus aan de orde is.Groet en succes met jullie bedrijf,Wim&Berry Broeren
L V.Weert
L V.Weert
14:25 19 May 20
Vakwerk, zeer mooi schilderwerk!
marcel van alst
marcel van alst
19:41 17 May 20
Helemaal volgens afspraak en keurig schilderwerk geleverd!
Jan Bogers
Jan Bogers
08:52 13 May 20
Zeer tevreden en supersnel! Mogen meer terugkomen! Jan en Marion.En wederom vakwerk!Tot de winter!!Jan en Marion Bogers.
Frank Staps
Frank Staps
20:03 01 Mar 20
Zeer tevreden over plaatsen van isolatie glas met bijbehorend schilderwerk.
koshie Kwaaitaal
koshie Kwaaitaal
09:26 25 Feb 20
Alsnog bedankt mannen voor de snelle werking in ons keuken! Maikel en Lon waren heel vriendelijk, we hadden een goede klil met een nette prijs en super mooi resultaat! Ik kijk erna uit op ons volgende klus. merci beaucoup!
Arnout Ligthart
Arnout Ligthart
19:10 01 Feb 20
Het resultaat is erg goed! De kwaliteit van het schilderwerk is hoog. Er wordt netjes gewerkt. De prijs is prima voor het geleverde werk. De schilders zijn erg vriendelijk. Ze komen precies op het afgesproken tijdstip en met een goed gevoel kun je naar je werk vertrekken.
IMPRESSS
IMPRESSS
07:05 15 Jan 20
Rutten-Jonkers hebben de schilderwerkzaamheden en wandbekleding op onze nieuwe locatie verzorgt. We zijn erg te spreken over de kwaliteit van het werk, de nauwkeurigheid en de prettige manier van werken.
Dan Roozemond
Dan Roozemond
13:56 15 Dec 19
Super vriendelijk, nette prijs en super mooi resultaat! Dankjewel!
E van Oosterhout
E van Oosterhout
12:07 10 Dec 19
Heel netjes gewerkt, alles opgeruimd maar vooral mooi werk afgeleverd. De hele hal van zolder tot begane grond getext en alle deuren in huis geverfd en dat in 3 dagen. TOP 🙂
Tinus Kanters
Tinus Kanters
17:24 04 Dec 19
inmiddels de derde keer dat we Rutten-Jonkers inschakelen. Professioneel, duidelijke offerte, snel, schoon en strak werken, goede adviezen, snel schakelen/aanpassenflexibel, geen gedoe. Prima bedrijf....Als ze nog tijd voor je hebben zou ik ze inhuren 🙂 Tinus en Marijke, Eindhoven
William Van Hoeck
William Van Hoeck
07:02 11 Nov 19
Ik wil Maikel hartelijk danken voor zijn inzet. Op zaterdagmiddag nam hij de tijd om rond dun glas voor me te snijden. Voordat hij begon gaf hij al aan dat het lastig zou worden mede doordat ik zelf "oud" glas had meegenomen. Na 3 pogingen gaf hij aan zijn glasleverancier te vragen. Ook zijn glasspecialist was het blijkbaar niet gelukt omdat het glas te dun was!Hartelijk dank voor de moeite Maikel.
Kristel en Jeroen
Kristel en Jeroen
07:50 08 Oct 19
Wij zijn zeer tevreden met het schilderwerk en erg blij met het resultaat. Dank jullie wel!
Wil Willems
Wil Willems
17:44 30 Sep 19
Twee heel vriendelijke en zeer nette jongens die je gerust alleen kunt laten.afspraken komen ze uitstekend na. Ze maken geen rommel en alles wordt opgeruimd. Alles wordt netjes terug gehangen wat ze losgemaakt hebben.Ik ben zeer tevreden over deze mannen en hoop nog jaren gebruik te kunnen maken van hun uitstekende diensten. groetjes Annie en Wil
etien lommers
etien lommers
17:11 26 Sep 19
Vaklui zijn het. Komen afspraken na en alles keurig op tijd klaar. Zijn een aanbeveling waard 👌🏻
Rolf Pennings
Rolf Pennings
20:15 11 Jun 19
Super tevreden over het resultaat en de snelle werkwijze. Vriendelijke en vakkundige heren die graag wat extra's doen en lekker flexibel zijn.
Mies van Gogh
Mies van Gogh
12:12 03 Jun 19
Op aanraden van mijn schoonzus Rutten/Jonkers offerte laten maken voor ons grote renovatie-project. Alle muren en plafonds benedenverdieping en binnen -en buitenwerk kozijnen van heel het huis, twee dakkapellen en meters overstek tot top van ongeveer 10 meter. Een heel karwei. Nou, alles wat mijn schoonzus vertelde kwam uit. Lon en Maikel zijn jongens, die al hun afspraken tot op de minuut nakomen. Wat extra's doen ..... geen probleem. Prettige mannen om over de vloer te hebben. Ze hebben zich tenslotte anderhalve week van 's morgens vroeg tot begin avond om en in ons huis begeven. Netjes werkend, bescheiden volume op NPO-radio 2 (ook onze zender) en bovenal ... prima vaklui. Want daar gaat het toch allemaal om. Jullie hebben ons huis van donkerbruin omgetoverd naar fris wit. We hebben al veel (ook best kritsche) kijkers over de vloer gehad. Zonder uitzondering lovend over jullie schilderwerk. Schildersbedrijf Rutten/Jonkers ..... een aanrader. Lon en Maikel, bedankt voor de prettige samenwerking.Groet, Ingrid en Mies van Gogh
Niels Driessen
Niels Driessen
22:03 18 Mar 19
Top kwaliteit voor een uitstekende prijs! Aanrader
Nicole Van der aalst
Nicole Van der aalst
19:53 08 Feb 19
Alleen maar complimenten voor Maikel en Lon. Al het werk is perfect uitgevoerd en ze komen hun afspraken na van offerte tot aan het schilderwerk. We kunnen ze aan iedereen aanbevelen!
Bart Van Eersel
Bart Van Eersel
09:17 27 Jan 19
Super tevreden met onze nieuw geschilderde trappen in ons huis. Een heel mooi resultaat en een fijne samenwerking met Maikel Rutten. Elke afspraak is nagekomen. Zeker aan te raden voor een volgend project!
paul schrijver
paul schrijver
18:57 22 Jan 19
Maikel en Lon hebben in 2018 de hele buitenkant van ons huis geschilderd en deze week een mooie schilderklus binnen. Vanaf offerte tot einde schilderklus houden ze zich aan afspraken, communiceren ze helder en maken de klus helemaal af. Ze werken snel en keurig. De boel wordt netjes achtergelaten en het resultaat is prachtig.Ook qua prijs zijn zij een aanrader. We hebben een aantal offertes laten maken om de buitenkant van ons huis te laten schilderen. Rutten-Jonkers had de scherpste prijs.Wij zijn zeer tevreden!Ali en Paul

Vrijblijvend een offerte aanvragen?