Ervaringen

Op deze pagina vindt u enkele reacties van onze tevreden klanten. Hier doen wij het voor! 

Wilt u ook een review achterlaten? U doet ons een groot plezier om uw ervaring te delen via Google Reviews. Dit helpt onze onderneming om beter vindbaar te zijn in de zoekmachines en geïnteresseerden in ons bedrijf zien dat we staan voor kwaliteit en service. 

U kunt uw ervaringen delen door op het Google logo te klikken. U wordt dan doorverwezen naar onze Google bedrijfspagina.

Alvast bedankt!

Maikel & Lon

Kristel en Jeroen
Kristel en Jeroen
07:50 08 Oct 19
Wij zijn zeer tevreden met het schilderwerk en erg blij met het resultaat. Dank jullie wel!
Wil Willems
Wil Willems
17:43 30 Sep 19
Twee heel vriendelijke en zeer nette jongens die je gerust alleen kunt laten.afspraken komen ze uitstekend na. Ze maken geen rommel en alles wordt opgeruimd. Alles wordt netjes terug gehangen wat ze losgemaakt hebben.Ik ben zeer tevreden over deze mannen en hoop nog jaren gebruik te kunnen maken van hun uitstekende diensten. groetjes Annie en Wil
etien lommers
etien lommers
17:11 26 Sep 19
Vaklui zijn het. Komen afspraken na en alles keurig op tijd klaar. Zijn een aanbeveling waard 👌🏻
Rolf Pennings
Rolf Pennings
20:15 11 Jun 19
Super tevreden over het resultaat en de snelle werkwijze. Vriendelijke en vakkundige heren die graag wat extra's doen en lekker flexibel zijn.
Mies van Gogh
Mies van Gogh
12:12 03 Jun 19
Op aanraden van mijn schoonzus Rutten/Jonkers offerte laten maken voor ons grote renovatie-project. Alle muren en plafonds benedenverdieping en binnen -en buitenwerk kozijnen van heel het huis, twee dakkapellen en meters overstek tot top van ongeveer 10 meter. Een heel karwei. Nou, alles wat mijn schoonzus vertelde kwam uit. Lon en Maikel zijn jongens, die al hun afspraken tot op de minuut nakomen. Wat extra's doen ..... geen probleem. Prettige mannen om over de vloer te hebben. Ze hebben zich tenslotte anderhalve week van 's morgens vroeg tot begin avond om en in ons huis begeven. Netjes werkend, bescheiden volume op NPO-radio 2 (ook onze zender) en bovenal ... prima vaklui. Want daar gaat het toch allemaal om. Jullie hebben ons huis van donkerbruin omgetoverd naar fris wit. We hebben al veel (ook best kritsche) kijkers over de vloer gehad. Zonder uitzondering lovend over jullie schilderwerk. Schildersbedrijf Rutten/Jonkers ..... een aanrader. Lon en Maikel, bedankt voor de prettige samenwerking.Groet, Ingrid en Mies van Gogh
Niels Driessen
Niels Driessen
22:03 18 Mar 19
Top kwaliteit voor een uitstekende prijs! Aanrader
Nicole Van der aalst
Nicole Van der aalst
19:53 08 Feb 19
Alleen maar complimenten voor Maikel en Lon. Al het werk is perfect uitgevoerd en ze komen hun afspraken na van offerte tot aan het schilderwerk. We kunnen ze aan iedereen aanbevelen!
Bart Van Eersel
Bart Van Eersel
09:17 27 Jan 19
Super tevreden met onze nieuw geschilderde trappen in ons huis. Een heel mooi resultaat en een fijne samenwerking met Maikel Rutten. Elke afspraak is nagekomen. Zeker aan te raden voor een volgend project!
paul schrijver
paul schrijver
18:57 22 Jan 19
Maikel en Lon hebben in 2018 de hele buitenkant van ons huis geschilderd en deze week een mooie schilderklus binnen. Vanaf offerte tot einde schilderklus houden ze zich aan afspraken, communiceren ze helder en maken de klus helemaal af. Ze werken snel en keurig. De boel wordt netjes achtergelaten en het resultaat is prachtig.Ook qua prijs zijn zij een aanrader. We hebben een aantal offertes laten maken om de buitenkant van ons huis te laten schilderen. Rutten-Jonkers had de scherpste prijs.Wij zijn zeer tevreden!Ali en Paul
Jan Bogers
Jan Bogers
11:18 05 Jan 19
Zeer tevreden en supersnel! Mogen meer terugkomen! Jan en Marion.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

WhatsApp chat