Ervaringen

Hier vindt u enkele reacties van onze tevreden klanten.

Wilt u ook een review achterlaten? U doet ons een groot plezier om uw ervaring te delen via Google Reviews.

Klik hier om uw ervaring direct op Google te delen.

Bedankt!

Maikel & Lon

23 februari 2018 om 17:09

SUPER werk geleverd door de mannen, ben echt tevreden, vezelbehang zit er naadloos en strak tegen,
alles netjes afgewerkt en achtergelaten.

schilderwerkzaamheden in 1 woord “geweldig” had niet beter & Mooier gekund !

we zijn echt super tevreden,

CHAPEAU !!! Echte VAKLUI !! Mariana & Geert v. Mil Venray

6 december 2017 om 22:43

Jullie leveren goed werk.
Ben super blij dat ik jullie ben tegen gekomen. Ronald Takx

28 augustus 2017 om 12:33

Het schilderwerk van ons huis was dermate onderkomen ; veel houtrot en beschadigd houtwerk met amateuristisch ( to say the least ) schilderwerk .
Het was zelfs zo erg dat ik lang geen schildersbedrijf durfde te laten komen omdat ik me een beetje voor deze verregaande achterstand schaamde . Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en ik ben gaan surfen naar een schilder. Ik was eigenlijk al verkocht toen ik de foto’s van Lon en Maikel zag; jongens zien er betrouwbaar uit . Vooral ook het feit dat dit een tweemansbedrijf is trok me aan omdat je dan altijd weet welke mensen er elke dag met je huis aan de slag gaan .Ik had ook geen enkel probleem om ze alleen te laten met de deuren open !
Ze hebben zelfs ongevraagd oude verfspatters van de muren verwijderd ….
Waar vindt je nog zo’n service vraag ik u ? Ik ben meer dan tevreden met dit uiterst betrouwbare en zeer hardwerkende duo ! Hans en Anita de Jong

20 februari 2017 om 15:20

Ik had vorig jaar al door de firma Rutten Jonkers het buitenschilderwerk laten doen. Toen was ik al zeer tevreden over ze en ik wilde ze ook het binnenwerk laten doen. Toen hebben ze mij gewezen op deze actie.

De afspraak liep lekker vlot snel de offerte ontvangen. Daarna een indicatie gehad wanneer het schilderwerk ging plaatsvinden. 2 dagen zijn ze bezig geweest. Het werk is snel, vakkundig en verder zijn het aardige gasten.

Prijs en kwaliteit verhouding is prima. Thijs van Heugten

1 februari 2017 om 08:25

Hoi Maikel en Lon,

We zijn dik tevreden over het resultaat wat hier is gemaakt. Alles zit strak in de lak en de afwerking is perfect. Heel bijzonder hoe jullie de woning hebben achtergelaten. Dikke pluim voor jullie kwaliteiten en prijs. Zeker aan te bevelen voor iedereen. Nogmaals bedankt voor het mooie resultaat,

John en Resy Resy

27 december 2016 om 10:35

Voorgaande keren altijd prima schilderwerk geleverd.
Fijn dat we jullie zo kunnen vertrouwen, dat we de dagen dat jullie bij ons schilderen, zelf gewoon kunnen gaan werken! Top!
Deze keer problemen met het behangwerk gehad. Maar dat hebben jullie vakkundig en snel opgelost! Dank daarvoor. Anja Versteegh

5 december 2016 om 20:54

Dubbel glas geplaatst op bovenverdieping met ventilatierooster en dubbel glas in voordeur.
Super afgewerkt, heel mooi geworden!! Alles netjes schoon achtergelaten!!
Super bedankt! Inge van de Ven

1 december 2016 om 20:52

Wij hebben gebruik gemaakt van de actie! Goede prijs, keurig werk, snel, afspraken nagekomen.
Zeer tevreden! Nancy

19 mei 2015 om 19:08

Er is heel netjes gewerkt en het behang zit er strak tegen!
Echt een heel mooi resultaat!
Bedankt! Susan Sieben

15 april 2015 om 18:46

Beste maikel en Lon,

Wat een geweldige service!!….En goed werk afgeleverd!!
Heel betrouwbaar en klantvriendelijk!!….(Zooooooo belangrijk!!)
Ga zo door mannen!!….Ik zal jullie bij iedereen aanraden!!
NOGMAALS BEDANKT!!

Groetjes,
Dineke. Dineke

Wilt u ook een review achterlaten? U doet ons een groot plezier om uw ervaring te delen via Google Reviews.

 Klik hier om uw ervaring direct op Google te delen.

Bedankt!

Maikel & Lon

0 reacties

Vrijblijvend een offerte aanvragen?