Ervaringen

Hier vindt u enkele reacties van onze tevreden klanten.

Wilt u ook een review achterlaten? U doet ons een groot plezier om uw ervaring te delen via Google Reviews.

Klik hier om uw ervaring direct op Google te delen.

Bedankt!

Maikel & Lon

Jeanne Smits
Jeanne Smits
07:30 06 Jun 24
Fijne ploeg van vaklui die weten wat ze doen. Werken zeer netjes en zijn niet te beroerd om als er iets meer werk is, dit ook meteen onderhanden te nemen. Zeer tevreden met het eindresultaat
Leny Guldenaar
Leny Guldenaar
19:01 26 Feb 24
Fijne mensen en super netjes gewerkt. Ons huis ziet er weer top uit.Een echte aanrader.Afgelopen zomer het buitenwerk en nu het binnenwerk.Super netjes!
Hans Meertens
Hans Meertens
21:41 23 Dec 23
Duidelijke informatie. Werken vlot en netjes. Prettig in omgang. Binnen geschilderd. Dauerluftung geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.Vakwerk! 5 Sterren dik verdiend.
Marjo Sterck-Gilissen
Marjo Sterck-Gilissen
17:41 23 Nov 23
Al meermaals hier en bij familieleden geschilderd. Zoals altijd heel goed werk afgeleverd. Rutten Jonkers denkt mee en komt afspraken na. Werken snel en zoals bekend heel strak en netjes. EEN ECHTE AANRADER!!
Wim Janssen
Wim Janssen
14:44 19 Nov 23
Gewoon goed vakwerk geleverd door vakmensen, top.Woonkamer voorzien van nieuwe ramen. Je ontvangt een duidelijke offerte, ze komen daarna alle afspraken na. Ze werken snel, netjes en ruimen alles keurig op.
M M
M M
11:41 18 Jul 23
Maikel en Lon hebben samen met twee jongere collega's bij ons HR++ glas geplaatst en alle kozijnen zowel binnen als buiten geschilderd. Ze leveren echt vakmanschap, super strak. Niet alleen is het schilderwerk top, ook zij zelf zijn prettig in omgang en ruimen ze alles weer netjes op. Een aanrader.
Christian Vader
Christian Vader
15:04 07 May 23
Al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Lon en Maikel. Professionals, vriendelijk en komen afspraken na. Niet over nadenken, gewoon contact met ze opnemen!
Ans Heijboer
Ans Heijboer
08:59 07 Apr 23
Schildersbedrijf Rutten Jonkers is absoluut een aanrader! Dit team van vakmannen denkt met je mee, geeft goed advies en werkt hard en netjes. Na de buitenkant vorig jaar, hebben ze nu ook de binnenkant van ons huis prachtig geschilderd. Geen wonder dat ze op internet alleen maar 5 sterren hebben - ze verdienen het!
Merel van der Wiel
Merel van der Wiel
19:30 09 Mar 23
Aanrader!!Leveren perfect werk waarbij ze zelf heel kritisch zijn op het resultaat. Denken mee, komen afspraken na. En je ziet inderdaad alleen aan het schilderwerk dat ze zijn geweest.Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking met een mooie metamorfose!
John boy
John boy
10:53 04 Mar 23
Vriendelijke en tevens eerlijke communicatie; snelle en efficiente communicatie en actie; afspraken nakomen, en indien niet mogelijk tijdig de klant informeren; goed werk leveren. Opvallend moment: "Meneer Bax, er zijn een paar dakpannen gebroken. Heeft u reserves? Nee! Okay, dan lijmen we ze! Over oplossingsgericht gesproken. Super!"
Petr Salz
Petr Salz
10:14 10 Feb 23
Rutten-Jonkers zorgt al vele jaren voor ons huis. We zijn heel tevreden omdat het schilderwerk er heel lang heel goed blijft uitzien! Professionele schilders, zeker een aanbeveling waard!
Maria Kanters
Maria Kanters
12:17 08 Feb 23
Gelaagd glas geplaatst en gekit in onze serre: snel en volgens afspraak gedaan. Het ziet er geweldig uit. We zijn weer heel erg tevreden over Maikel en Lon (die ook al enkele malen zeer goed schilderwerk binnen en buiten leverden!) !
Pascal Westers
Pascal Westers
22:07 30 Jan 23
Maikel, Lon en Tycho hebben bij ons al het oude dubbelglas vervangen door HR++ glas. De heren van Rutten-Jonkers werken hard door, staan niet te lummelen en werken netjes, met respect voor je spullen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Ron Simmer
Ron Simmer
19:23 30 Jan 23
Mannen (Maikel, Lon en Tigo) hebben hier een grote klus geklaard. Gehele interieur, exterieur, bijgebouwen hersteld, en geschilderd. Vele ramen opnieuw gezet en wanden behangen.Ze leveren vakkundig top schilderwerk, met oog voor detail. Ze komen afspraken altijd na en zijn altijd bereikbaar. Ze gaan snel en nauwkeurig te werk, voor een faire en betaalbare prijs. Daarnaast gezellige mannen om over de vloer te hebben!Ons huis straalt weer!!
Deborah Dielis
Deborah Dielis
19:09 30 Jan 23
Al verschillende jaren komen deze vakmannen bij ons over de vloer. Van buiten schilderwerk, tot al het binnenwerk inclusief behangen wat je maar kunt bedenken. Super vriendelijk, meedenkend en vooral erg secuur waar wij veel waarde aan hechten. Ik zou ze iedereen aanbevelen!
Jeroen Schellekens
Jeroen Schellekens
11:41 13 Feb 22
Maikel, Lon en Tigo zijn fijne mensen om in huis te hebben. Ze leveren keurig werk, denken goed met je mee en zijn flexibel. Een absolute aanrader dus!
Petrie Schoone
Petrie Schoone
19:40 25 Jan 22
Rutten-Jonkers is een fijn schildersbedrijf. Maikel, Lon en Tigo zijn prettig in de omgang en leveren vakwerk, in korte tijd, en laten alles heel netjes achter!! Absolute aanrader!!
Niels Martius
Niels Martius
11:09 02 Jul 21
Rutten&Jonkers hebben bij ons het buitenschilderwerk gedaan en wij zijn heel tevreden met het mooie resultaat! Fijne(vak)mensen om mee te werken! Een aanrader.
Julia Rad
Julia Rad
20:29 24 Jun 21
Ze (inlc. hun timmerman) hebben voor ons een geweldig werk in Aalst gedaan - kundig, betrouwbaar en een heel goede kwaliteit geleverd! Mijn verwachtingen werden overtroffen.
William Vastré
William Vastré
20:17 16 Dec 20
Goed en eerlijk bedrijf. Aardig en kundig. Er wordt erg netjes en vlot gewerkt. Flexibel in hun planning, waar we erg dankbaar voor waren. Onze woning is erg mooi geworden.
Edmond Tielbeek
Edmond Tielbeek
18:18 18 Nov 20
Rutten-Jonkers is een zeer betrouwbaar en kundig schilderbedrijf. Goed om een werkplan mee te maken en geven zinnig advies, ze werken vlot, raak en adequaat, kortom een aanrader, top.
Thijs V
Thijs V
13:05 25 Jun 20
Maikel en Lon hebben uitstekend werk geleverd! We zijn erg blij met het resultaat en hun manier van werken en communiceren. Ook fijn dat ze aan het eind van elke dag alles netjes opruimen.
Wim Broeren
Wim Broeren
10:31 21 Jun 20
Maikel en Lon hebben ons gehele huis qua omvangrijk buiten-schilderwerk perfect “gerenoveerd”,zodat het een moderne uitstraling heeft.Deze 2 mannen zijn vaklui, waarvan je op aan kunt. Zij werken van offerte tot uitvoering conform afspraak en denken mee met de klant als er zich onverhoeds “probleempjes”voordoen.Zij werken bijzonder efficient, effectief en netjes. Daarnaast zijn zij aardig en vertrouwd in de omgang.Dit bedrijf is een aanrader voor je schilderwerk en de prijs/prestatieverhouding is uitstekend.Wij weten jullie weer te vinden , als er een schilderklus aan de orde is.Groet en succes met jullie bedrijf,Wim&Berry Broeren
koshie Kwaaitaal
koshie Kwaaitaal
09:26 25 Feb 20
Alsnog bedankt mannen voor de snelle werking in ons keuken! Maikel en Lon waren heel vriendelijk, we hadden een goede klil met een nette prijs en super mooi resultaat! Ik kijk erna uit op ons volgende klus. merci beaucoup!
Arnout Ligthart
Arnout Ligthart
19:10 01 Feb 20
Het resultaat is erg goed! De kwaliteit van het schilderwerk is hoog. Er wordt netjes gewerkt. De prijs is prima voor het geleverde werk. De schilders zijn erg vriendelijk. Ze komen precies op het afgesproken tijdstip en met een goed gevoel kun je naar je werk vertrekken.
IMPRESSS
IMPRESSS
07:05 15 Jan 20
Rutten-Jonkers hebben de schilderwerkzaamheden en wandbekleding op onze nieuwe locatie verzorgt. We zijn erg te spreken over de kwaliteit van het werk, de nauwkeurigheid en de prettige manier van werken.
E van Oosterhout
E van Oosterhout
12:07 10 Dec 19
Heel netjes gewerkt, alles opgeruimd maar vooral mooi werk afgeleverd. De hele hal van zolder tot begane grond getext en alle deuren in huis geverfd en dat in 3 dagen. TOP 🙂
William Van Hoeck
William Van Hoeck
07:02 11 Nov 19
Ik wil Maikel hartelijk danken voor zijn inzet. Op zaterdagmiddag nam hij de tijd om rond dun glas voor me te snijden. Voordat hij begon gaf hij al aan dat het lastig zou worden mede doordat ik zelf "oud" glas had meegenomen. Na 3 pogingen gaf hij aan zijn glasleverancier te vragen. Ook zijn glasspecialist was het blijkbaar niet gelukt omdat het glas te dun was!Hartelijk dank voor de moeite Maikel.
Wil Willems
Wil Willems
17:44 30 Sep 19
Twee heel vriendelijke en zeer nette jongens die je gerust alleen kunt laten.afspraken komen ze uitstekend na. Ze maken geen rommel en alles wordt opgeruimd. Alles wordt netjes terug gehangen wat ze losgemaakt hebben.Ik ben zeer tevreden over deze mannen en hoop nog jaren gebruik te kunnen maken van hun uitstekende diensten. groetjes Annie en Wil
Mies van Gogh
Mies van Gogh
12:12 03 Jun 19
Op aanraden van mijn schoonzus Rutten/Jonkers offerte laten maken voor ons grote renovatie-project. Alle muren en plafonds benedenverdieping en binnen -en buitenwerk kozijnen van heel het huis, twee dakkapellen en meters overstek tot top van ongeveer 10 meter. Een heel karwei. Nou, alles wat mijn schoonzus vertelde kwam uit. Lon en Maikel zijn jongens, die al hun afspraken tot op de minuut nakomen. Wat extra's doen ..... geen probleem. Prettige mannen om over de vloer te hebben. Ze hebben zich tenslotte anderhalve week van 's morgens vroeg tot begin avond om en in ons huis begeven. Netjes werkend, bescheiden volume op NPO-radio 2 (ook onze zender) en bovenal ... prima vaklui. Want daar gaat het toch allemaal om. Jullie hebben ons huis van donkerbruin omgetoverd naar fris wit. We hebben al veel (ook best kritsche) kijkers over de vloer gehad. Zonder uitzondering lovend over jullie schilderwerk. Schildersbedrijf Rutten/Jonkers ..... een aanrader. Lon en Maikel, bedankt voor de prettige samenwerking.Groet, Ingrid en Mies van Gogh
Nicole Van der aalst
Nicole Van der aalst
19:53 08 Feb 19
Alleen maar complimenten voor Maikel en Lon. Al het werk is perfect uitgevoerd en ze komen hun afspraken na van offerte tot aan het schilderwerk. We kunnen ze aan iedereen aanbevelen!
Bart Van Eersel
Bart Van Eersel
09:17 27 Jan 19
Super tevreden met onze nieuw geschilderde trappen in ons huis. Een heel mooi resultaat en een fijne samenwerking met Maikel Rutten. Elke afspraak is nagekomen. Zeker aan te raden voor een volgend project!
paul schrijver
paul schrijver
18:57 22 Jan 19
Maikel en Lon hebben in 2018 de hele buitenkant van ons huis geschilderd en deze week een mooie schilderklus binnen. Vanaf offerte tot einde schilderklus houden ze zich aan afspraken, communiceren ze helder en maken de klus helemaal af. Ze werken snel en keurig. De boel wordt netjes achtergelaten en het resultaat is prachtig.Ook qua prijs zijn zij een aanrader. We hebben een aantal offertes laten maken om de buitenkant van ons huis te laten schilderen. Rutten-Jonkers had de scherpste prijs.Wij zijn zeer tevreden!Ali en Paul
js_loader

Vrijblijvend een offerte aanvragen?