Ervaringen

Hier vindt u enkele reacties van onze tevreden klanten.

Wilt u ook een review achterlaten? U doet ons een groot plezier om uw ervaring te delen via Google Reviews. U kunt dit doen door op het Google logo te klikken.

Indien u niet in de gelegenheid bent op via Google uw ervaringen te delen dan kunt u hier beneden uw ervaring delen. Deze zijn dan zichtbaar op deze pagina.

Bedankt!

Maikel & Lon

Nicole Van der aalst
Nicole Van der aalst
19:53 08 Feb 19
Alleen maar complimenten voor Maikel en Lon. Al het werk is perfect uitgevoerd en ze komen hun afspraken na van offerte tot aan het schilderwerk. We kunnen ze aan iedereen aanbevelen!Lees meer
Bart Van Eersel
Bart Van Eersel
09:17 27 Jan 19
Super tevreden met onze nieuw geschilderde trappen in ons huis. Een heel mooi resultaat en een fijne samenwerking met Maikel Rutten. Elke afspraak is nagekomen. Zeker aan te raden voor een volgend project!Lees meer
paul schrijver
paul schrijver
18:57 22 Jan 19
Maikel en Lon hebben in 2018 de hele buitenkant van ons huis geschilderd en deze week een mooie schilderklus binnen. Vanaf offerte tot einde schilderklus houden ze zich aan afspraken, communiceren ze helder en maken de klus helemaal af. Ze werken snel en keurig. De boel wordt netjes achtergelaten en het resultaat is prachtig. Ook qua prijs zijn zij een aanrader. We hebben een aantal offertes laten maken om de buitenkant van ons huis te laten schilderen. Rutten-Jonkers had de scherpste prijs. Wij zijn zeer tevreden! Ali en PaulLees meer
Jan Bogers
Jan Bogers
11:18 05 Jan 19
Zeer tevreden en supersnel! Mogen meer terugkomen! Jan en Marion.
Jaap Jonker
Jaap Jonker
11:53 22 May 15
Zeer tevreden over het schilderwerk van Rutten Jonkers. Ze werken volgens afspraak en leveren een hele goede kwaliteit af tegen een realistische prijs. Doordat ze met zijn tweeën werken was het schilderwerk in mum van tijd af. We zijn erg blij met het zeer nette resultaat.Lees meer
Bekijk alle beoordelingen

10 Reacties

 1. Bart Pennings

  We hebben Maikel en Lon gevraagd voor het schilderen van ons nieuwbouw huis. Ze waren heel flexibel en hebben heel netjes en hard gewerkt. Alles wordt netjes achtergelaten en resultaat zijn we heel blij mee, en dat voor een eerlijke prijs. Indien we weer een schilder nodig hebben komen we zeker terug!

  Antwoord
 2. Roel Snellen

  Reeds meerdere malen de vakkundigheid van “Rutten Jonkers” mogen ervaren. Het fijne aan deze vakmannen is dat ze naast het feit dat ze prachtig werk leveren- meedenken en flexibel zijn. Toen wij op het einde liepen van onze verbouwing en afhankelijk waren van het stucwerk dat nog moest drogen op bepaalde plekken hebben de heren dusdanig in hun agenda geschoven en schilderwerk in etappes gedaan dat wij als jong gezin alsnog op de geplande datum terug ons huis in konden. En ik kan verzekeren dat de kwaliteit van het geleverde werk daar niks onder geleden heeft! Het resultaat is prachtig!!!!! Binnenkort staat het schilderwerk op de bovenverdieping op de agenda en ik heb er nu al voor gezorgd dat zij het kunnen gaan verzorgen. Een absolute aanrader.

  Antwoord
 3. Peter en jet

  Maikel en Lon hebben onze gehele bovenverdieping geschilderd. Werken erg hard en netjes. Zijn prima afspraken mee te maken en houden zich daar aan. Zijn zo goed dat ze in het voorjaar alles buiten mogen schilderen. Waren ook het scherpst in de prijs. Aanradertje👍

  Antwoord
 4. marcel Lammeree

  Marcel en Els,
  Zeer goed en vertrouwd schildersbedrijf, kenmerken zijn kwaliteit, snelheid netheid en correctheid.
  Blij met dit bedrijf, aanrader!

  Antwoord
 5. Guani

  Mijn trap binnen is TOP geschilderd! Deze heren werken zorgvuldig, schoon, opgeruimd en netjes!
  Laten geen spoor na dat zij geweest zijn! Prijs-kwaliteit, Goed!

  Antwoord
 6. Parkzicht appartement 29 t/m 81 hoogstraat valkenswaard

  Maikel en Lon hebben in 2018 ons appartement complex bestaande uit 27 appartementen voor een groot gedeelte geschilderd.

  Het schilderwerk ziet er prima uit en de reacties van de bewoners waren echt heel positief, prima werk geleverd.

  Onze eerste ervaring met Rutten-Jonkers, Glas en schilderwerken beoordelen wij dus dan ook als zeer positief gebaseerd op, offerte, afspraken, uitvoering, omgang met klant, prijs kwaliteit en nazorg.

  wij zijn erg blij dat we uit de 3 offertes die we hadden aangevraagd gekozen hebben voor Rutten Jonkers,
  en we zullen ze zeker aanbevelen bij anderen.

  Antwoord
 7. Hub en Marjo

  Zijn twee keer bij ons geweest om te schilderen. Wij zijn zeer tevreden. Maikel en Lon werken heel netjes en nauwkeurig en houden zich aan de afspraken die gemaakt zijn. Ze laten de boel heel netjes achter. Ze zijn inmiddels ook bij onze zoon en schoondochter geweest. Ook zij waren meer dan tevreden over hun werk. Kortom zéér vakkundig en beleefde vakmensen. Wij kunnen ze alleen maar aanraden bij anderen en dat doen wij ook.

  Antwoord
 8. Nicole

  Alleen maar complimenten voor Maikel en Lon. Ze komen hun afspraken na van offerte tot aan het schilderwerk. Je kan van ze op aan! Wij kunnen ze aan iedereen aanbevelen en dat zullen wij zeker ook doen!

  Antwoord
 9. Remo en Marieke

  Onze trap is vorige week zeer netjes, snel en vakkundig geschilderd door deze mannen, we zijn dik tevreden! Ook scherp qua prijs!

  Antwoord
 10. Paul Schrijver

  Maikel en Lon hebben in 2018 de hele buitenkant van ons huis geschilderd en deze week een mooie schilderklus binnen. Vanaf offerte tot einde schilderklus houden ze zich aan afspraken, communiceren ze helder en maken de klus helemaal af. Ze werken snel en keurig. De boel wordt netjes achtergelaten en het resultaat is prachtig.
  Ook qua prijs zijn zij een aanrader. We hebben een aantal offertes laten maken om de buitenkant van ons huis te laten schilderen. Rutten-Jonkers had de scherpste prijs.
  Wij zijn zeer tevreden!

  Ali en Paul

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 februari 2018 om 17:09

SUPER werk geleverd door de mannen, ben echt tevreden, vezelbehang zit er naadloos en strak tegen,
alles netjes afgewerkt en achtergelaten.

schilderwerkzaamheden in 1 woord “geweldig” had niet beter & Mooier gekund !

we zijn echt super tevreden,

CHAPEAU !!! Echte VAKLUI !! Mariana & Geert v. Mil Venray

6 december 2017 om 22:43

Jullie leveren goed werk.
Ben super blij dat ik jullie ben tegen gekomen. Ronald Takx

28 augustus 2017 om 12:33

Het schilderwerk van ons huis was dermate onderkomen ; veel houtrot en beschadigd houtwerk met amateuristisch ( to say the least ) schilderwerk .
Het was zelfs zo erg dat ik lang geen schildersbedrijf durfde te laten komen omdat ik me een beetje voor deze verregaande achterstand schaamde . Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en ik ben gaan surfen naar een schilder. Ik was eigenlijk al verkocht toen ik de foto’s van Lon en Maikel zag; jongens zien er betrouwbaar uit . Vooral ook het feit dat dit een tweemansbedrijf is trok me aan omdat je dan altijd weet welke mensen er elke dag met je huis aan de slag gaan .Ik had ook geen enkel probleem om ze alleen te laten met de deuren open !
Ze hebben zelfs ongevraagd oude verfspatters van de muren verwijderd ….
Waar vindt je nog zo’n service vraag ik u ? Ik ben meer dan tevreden met dit uiterst betrouwbare en zeer hardwerkende duo ! Hans en Anita de Jong

20 februari 2017 om 15:20

Ik had vorig jaar al door de firma Rutten Jonkers het buitenschilderwerk laten doen. Toen was ik al zeer tevreden over ze en ik wilde ze ook het binnenwerk laten doen. Toen hebben ze mij gewezen op deze actie.

De afspraak liep lekker vlot snel de offerte ontvangen. Daarna een indicatie gehad wanneer het schilderwerk ging plaatsvinden. 2 dagen zijn ze bezig geweest. Het werk is snel, vakkundig en verder zijn het aardige gasten.

Prijs en kwaliteit verhouding is prima. Thijs van Heugten

1 februari 2017 om 08:25

Hoi Maikel en Lon,

We zijn dik tevreden over het resultaat wat hier is gemaakt. Alles zit strak in de lak en de afwerking is perfect. Heel bijzonder hoe jullie de woning hebben achtergelaten. Dikke pluim voor jullie kwaliteiten en prijs. Zeker aan te bevelen voor iedereen. Nogmaals bedankt voor het mooie resultaat,

John en Resy Resy

27 december 2016 om 10:35

Voorgaande keren altijd prima schilderwerk geleverd.
Fijn dat we jullie zo kunnen vertrouwen, dat we de dagen dat jullie bij ons schilderen, zelf gewoon kunnen gaan werken! Top!
Deze keer problemen met het behangwerk gehad. Maar dat hebben jullie vakkundig en snel opgelost! Dank daarvoor. Anja Versteegh

5 december 2016 om 20:54

Dubbel glas geplaatst op bovenverdieping met ventilatierooster en dubbel glas in voordeur.
Super afgewerkt, heel mooi geworden!! Alles netjes schoon achtergelaten!!
Super bedankt! Inge van de Ven

1 december 2016 om 20:52

Wij hebben gebruik gemaakt van de actie! Goede prijs, keurig werk, snel, afspraken nagekomen.
Zeer tevreden! Nancy

19 mei 2015 om 19:08

Er is heel netjes gewerkt en het behang zit er strak tegen!
Echt een heel mooi resultaat!
Bedankt! Susan Sieben

15 april 2015 om 18:46

Beste maikel en Lon,

Wat een geweldige service!!….En goed werk afgeleverd!!
Heel betrouwbaar en klantvriendelijk!!….(Zooooooo belangrijk!!)
Ga zo door mannen!!….Ik zal jullie bij iedereen aanraden!!
NOGMAALS BEDANKT!!

Groetjes,
Dineke. Dineke

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

WhatsApp chat